Pro Golf Events en Green Pepper Golf bundelen de krachten in de Open Golf Tour en Senior Golf Tour

gepubliceerd op: 17-04-2023

Pro Golf Events en Green Pepper Golf bundelen de krachten in de Open Golf Tour en Senior Golf Tour


De golfmaanden in Nederland zijn weer aangebroken en dan willen we allemaal weer wedstrijden spelen en leuke golfdagen beleven. Pro Golf Events en Green Pepper Golf zijn daar al jaren lang druk mee bezig en dat is uitgegroeid naar fantastische wedstrijdkalenders. De heren willen echter meer!


Erwin Mulder bedacht de Open Golf Tour en de Senior Golf Tour en bedient daarmee een groot deel van Nederland met strokeplay wedstrijden voor de betere golfer. De golftour van Martin van der Schans speelt zich met name in het noorden van Nederland af en richt zich op een wat breder publiek. “We bundelen nu de krachten en we hopen daarmee nog meer golfers te bereiken. Wedstrijdgolf is goed voor je golfniveau, maar ook voor je sociale contacten, daar heb ik altijd op ingezet”, vertelt Martin (Pro Golf Events). “Met deze samenwerking gaan we meer mensen bij elkaar brengen en kunnen we werken aan nog betere kwaliteit”.


De Open Golf Tour en Senior Golf Tour is een wedstrijdenreeks voor golfers met handicaps tot 12.4 (heren) en 14.8 (dames). Met een Tour Membership ding je mee naar de jaarprijzen en geniet je bovendien van kortingen en privileges. “Ik wilde graag een totale dekking in ons land en met de Noordelijke Golf Tour spelers en banen erbij, versterken we elkaar en bieden we bovendien een nog mooiere golfkalender voor de prestatieve golfers in Nederland. Ik kijk al uit naar het weekend op De Koepel (27/28 mei), waar we 2022 afsluiten en 2023 een dag later beginnen”, geeft Erwin (Green Pepper Golf) aan.


Meer informatie:
Martin van der Schans (06-50216154) Erwin Mulder (06-54654952) www.opengolftour.nl