Tour Memberships 2018

gepubliceerd op: 11-01-2018

2018 Tour Memberships

Je MOET NIET een Tour Member te zijn om deel te kunnen nemen aan toernooien van de Open Amateur Golf Tour. Wanneer je inschrijft betaal je simpelweg het inschrijfgeld van non-members. Wanneer je aanmeld voor toernooien die niet door de Open Amateur Golf Tour worden georganiseerd, volg je de richtlijnen van die organisaties. Wij gebruiken de uitslagen van die toernooien om punten toe te kennen voor de Order of Merit.

Tour Member 2018

korting op het inschrijfgeld van toernooien georganiseerd door de OAGTN m.u.v. Liemeer en Tour Finale.
Recht op inschrijven t.b.v. de Tour Final (o.b.v. ranking).
Je ontvangt een mooie goody bij je eerste toernooi.
Voorrang op inschrijving en tot 4 weken voo het toernooi gegarandeerd een plek. Je ontvangt eerder speciale notificaties/aankondigingen m.b.t. toernooien een aanbiedingen.
Lidmaatschap is persoonsgebonden en niet overdraagbaar.
€ 55,00 voor het seizoen 2018

Order of Merit Member

Dit is een optie om lid te worden van de Tour zodat je kunt plaatsen voor de Tour Finale en Order of Merit prijzen kunt winnen, echter je krijgt en geen korting op het inschrijfgeld en geen goody bij je eerste toernooi.

€ 20,00 voor het seizoen 2018

Corporate Tour Member

Als Corporate Member heb je alle voordelen van he Tour Membership. Daarnaast krijg je op de website, onze social media, startlijsten en uitslagen logo- en naamsvermelding van jouw bedrijf. Per jaar hebben we ruimte voor 8 Corporate Members. Voorrang op inschrijving en tot 3 weken voor het toernooi gegarandeerd een plek. Je ontvangt eerder speciale notificaties/aankondigingen m.b.t. toernooien een aanbiedingen.

Kosten € 565,00 excl. BTW (factuur incl BTW aftrekbaar)

Order of Merit richtlijnen

Iedere speler in ieder evenement (uitsluitend 18 jaar of ouder), ontvangt punten tbv de Order of Merit.
Met een No-Return ontvang je geen punten tbv de Order of Merit.
Aan het einde van het seizoen zal de top 20 van de Bruto Order of Merit en de top 20 van de netto Order of Merit (indien nog niet geplaatst via bruto OoM) zich kunnen aanmelden voor de Tour Finale.
Je moet een Tour/OoM of Corporate Member zijn om je te kunnen plaatsen voor de Tour Finale.
Tijdens de Tour Finale winnen de nummers 1,2,3 bruto en netto prijzen.
De Tour Finale is een 18 holes strokeplay wedstrijd inclusief eten na de wedstrijd.
Bij 54 holes evenementen met een cut na 36 holes worden punten toegekend voor de OoM op basis van de stand na 36 holes. Daarna worden bonuspunten toegekend aan hen die de cut hebben gehaald obv de einduitslag.
Aanmelden als Tour Member betekent niet dat je automatisch bent ingeschreven voor wedstrijden. Dat moet je doen via het inschrijfformulier. 

Uiterlijk 1 februari komen de inschrijfformulieren online voor Tour Memberships en inschrijven wedstrijden.