The Players Golf Club

gepubliceerd op: 07-11-2020

Nieuw is The Players Golf Club! Kijk ook op: https://theplayersgolfclub.nl/ 

The Players Golf Club is een onderdeel van de Open Amateur Golf Tour. Echter ook zonder dat je deelneemt aan wedstrijden van de Open Amateur Golf Tour kan je lid worden van de The Players Golf Club (TPC). Een lidmaatschap aan de TPC is niet gebonden aan leeftijd, sekse of speelsterkte. The Players Golf Club kan gecombineerd worden met een 'Open Amateur Golf Tour Membership' maar hoeft niet! Naast de wedstrijden van de Open Amateur Golf Tour gaan we in de toekomst ook wedstrijden en andere activiteiten ontwikkelen voor de leden van The Players Club!

'The Players Golf Club' is opgezet om een platform te bieden voor core golfers, in veel gevallen golfers die graag wedstrijden spelen. Dit type golfer ziet zichzelf zien als een 'echte' golfer. Een golfer die progressie wilt boeken maar niet persé lid hoeft te zijn van een golfclub met eigen golfbaan, al kan dat vanzelfsprekend wel. We zouden natuurlijk graag veel golfers verwelkomen voor wie het een persoonlijke wens en uitdaging is om ooit de wedstrijden van de Open Amateur Golf Tour en vergelijkbaar te kunnen spelen.

Ben jij het type golfer die ook gaat golfen als het een keer regent. Je speelt het liefst op stoere golfbanen, je helpt anderen en daagt ze uit beter te worden. Je bent het type golfer dat het liefst naar Ierland, Schotland en Wales reist om te golfen op stoere links golfbanen. 

Als startende club gaan we beginnen met het aanbieden van een lidmaatschap met en zonder handicap registratie, eventueel gekoppeld aan een Tour Membership van de Open Amateur Golf Tour. 

Basis lidmaatschap:

Het Basis lidmaatschap van The Players Club is voor alle golfers, ongeacht leefijd en handicap. De kosten zijn:

Standaard lidmaatschap The Players Golf Club met handicap registratie: € 63,50

Met dit standaard TPC lidmaatschap ben je direct NGF lid en registreer je eenvoudig je handicap en ontvang je een 'EGA-handicap' pas. Bovendien ontvang je:

  • NGF Pas inclusief WA-verzekering
  • Met 15% korting spelen op ruim 20 golfbanen via het iGolf Pay&Play abonnement (normaal 12 euro) 
  • Online- en mobiele NGF handicapregistratie via GCN.

Voor golfers van 18 jaar en ouder met maximaal hcp. 12.4 hebben we ook de mogelijkheid een combinatielidmaatschap met de Open Amateur Golf Tour te nemen:

Lidmaatschap The Players Club + Tour Membership Open Amateur Golf Tour:

Lidmaatschap The Players Golf Club met hcp registratie + een Tour Membership van de Open Amateur Golf Tour: € 99,-i.p.v. € 122,50

Met het TPGC lidmaatschap aangevuld met het Tour Membership van de Open Amateur Golf Tour ontvang je:

  • NGF lidmaatschap
  • Ontvang je een NGF Pas inclusief WA-verzekering
  • met 15% korting spelen op 20 golfbanen via het iGolf Pay&Play abonnement.
  • Online- en mobiele NGF handicapregistratie via GCN.
  • Korting op het inschrijfgeld van alle wedstrijden in de kalender van de Open Amateur Golf Tour georganiseerde wedstrijden

(Lees hier meer over de Tour memberships van de Open Amateur Golf  Tour: https://openamateurgolftour.nl/tourmembership/ )

Mail voor meer informatie naar: info@theplayersgolfclub.nl of bel: 0654654952

INSCHRIJVEN ALS NIEUW LID? KLIK OP DE AFBEELDING bovenaan deze pagina

De 'The Players Golf Club' is een initiatief van Green Pepper Golf, de Open Amateur Golf Tour Nederland en Green Pepper Golf.

The Players Golf Club heeft tot doelstelling golfers te verenigen die geen genoeg kunnen krijgen van de mooiste sport en zich aangetrokken voelen tot het spelen van wedstrijden, zich willen meten met anderen en zichzelf continue willen verbeteren. Het is eventueel ook jouw doel om deel te kunnen gaan nemen aan de wedstrijden van Open Amateur Golf Tour. Dan moet je dan wel eerst over maximaal hcp 12.4 beschikken en 18 jaar of ouder zijn. Maar let op, lidmaatschap aan de The Players Golf Club staat los van je leeftijd en speelsterkte!

Je ziet jezelf als pure golfers: je denkt golf, je praat golf, je slaapt golf, je golft het liefst op de beste golfbanen, gaat het liefst naar stoere golflanden zoals Ierland, Schotland en Wales. Echte golfers zeuren niet als het regent, zeuren niet als het een keer niet loopt, en genieten altijd van deze mooie sport. Ze steunen anderen bij hun ontwikkeling en gaan samen de uitdaging aan. Je spreekt met elkaar af en bent competitief ingesteld. Dit overigens, vertelt niets over je speelsterkte, het vertelt iets over je instelling, je wens en je doel. The Players Golf Club gezelligheid, saamhorigheid, puur golf!