Louis57 wijnen, kerstaanbieding voor deelnemers en relaties van de Open Amateur Golf Tour

gepubliceerd op: 09-12-2019

 

Genieten met Louis57 wijnen. 

Speciaal voor u, deelnemers en relaties van de Open Amateur Golf Tour, mogen wij als enige in Nederland een voordeel aanbieden op de heerlijke wijnen van Louis Oosthuizen. Lees onderstaand verder over deze mooie wijnen en hoe u met korting kunt bestellen, voor uzelf thuis of laat het opsturen naar uw mede golf- en wijn liefhebbende relaties als cadeau. 
 
 
Deze aanbieding willen wij onze wijnliefhebbers niet onthouden. In samenwerking met de importeur van de prachtige Louis 57 wijnen, De Nieuwe Wijnhoeve in Oudeschoot, hebben wij in 2019 mooie wijnen mogen uitreiken aan winnaars van diverse klassementen tijdens de Open Amateur Golf Tour wedstrijden. Net zoals de hele opzet van de tour, willen wij onze deelnemers en overige relaties deelgenoot laten zijn mooie samenwerking die wij aangaan en hebben aan de importeur gevraagd of wij u een aanbod mogen sturen waarbij u als enige in Nederland 15 % korting ontvangt op uw bestelling. Deze actie is overigens geldig tot dinsdag 24 december. U kunt de wijnen voor uzelf bestellen maar kan deze ook als cadeau laten opsturen. Genieten van de kerst, van mooie wijn en van elkaar. 
U heeft de keuze uit drie heerlijke wijnen: een witte en twee rode. De wijnen hebben meerdere internationale prijzen gewonnen. Louis kan fenomenaal goed golfen, maar zijn wijnmakers maken de mooiste wijnen. Onderstaand een korte beschrijving. De afbeeldingen linken door naar de website van De Nieuwe Wijnhoeve. Daar kunt u meer lezen over de wijnen en de achtergrond van De Nieuwe Wijnhoeve en de gepassioneerde eigenaren Ferencz en Valérie Deli. 

Bestellen gaat heel eenvoudig: u klikt op een afbeelding van een fles wijn. Deze afbeeldingen linken doornaar de webshop van de Nieuwe Wijnhoeve. Daar geeft u per fles aan hoeveel flessen u wenst te bestellen per type. Wanneer u wilt afrekenen geeft u de kortingscode: LOUIS57KERST inzodat de korting direct wordt verrekend. Ferencz en Valérie zorgen ervoor dat uw wijn zo spoedig mogelijk wordt verzorgd. De verzendkosten ziet u bij de "winkelwagen". 

De Wijnen:

Louis57 Sauvignon Blanc.

Prachtig in balans met een neus van passievrucht en kruisbessen; lichte tropische fruitexpressie met een lange intense afdronk. €12,95 Over dit bedrag ontvang u 15 % korting met kortingscode LOUIS57KERST

Louis57 Open Champion-ship Syrah

Een premium Shiraz rode wijn. Zorgvuldig gerijpt in eiken vaten van 225 liter. Een compexe neus met een mix van Oosterse kruiden, peper en fruitaroma’s. Zeer geconcentreerd, complex en rijk. € 18,95. Over dit bedrag ontvang u 15 % korting met kortingscode LOUIS57KERST

Louis57 Jasoma Conclusion

Dit is het vlaggenschip van Louis57 Private Collection. Een blend van Cabernet Sauvignon (56%), Cabernet Franc (17%), Petit Verdot (16%) en Merlot (11%). Een Bordeaux-blend – zorgvuldig gerijpt in nieuwe Franse vaten gedurende 24 maanden. Geniet ervan met stijl! €18,95. Over dit bedrag ontvang u 15 % korting met kortingscode LOUIS57KERST

 
Contactgegevens en informatie:
Wilt u meer informatie over de wijnen, neemt u dan contact op met Valérie en Ferencz Deli. Zij vertellen u graag meer over de wijnen van Louis57.
De contactgegevens zijn: Nieuwe Wijnhoeve, Marktweg 46,
Oudeschoot T.: 06-30046732 E.: info@nieuwewijnhoeve.nl
 
De kalender van de Open Amateur Golf Tour 2020 verwachten we eind januari grotendeels te kunnen bekendmaken. Houd onze website en social media in de gaten. Dan weet je als eerste wanneer je kunt inschrijven voor de wedstrijden in ons eerste jubileumjaar.