The Dutch strategische partner in de 'Road To The Dutch'!

gepubliceerd op: 06-02-2020

PERSBERICHT: Road To The Dutch.

Spijk, 4 februari 2020

The Dutch, nieuwe strategisch partner van De Open Golf Tour.

Dat is mooi nieuws voor wedstrijdgolfers in Nederland. Deelnemers aan de wedstrijden van de Open Golf Tour kunnen gaan genieten van perfecte Tour condities en een service niveau wat je alleen in het buitenland tegenkomt.

The Dutch, de Inland Links course te Spijk, verbindt zich als strategisch partner aan de Open Golf Tour. Voor de organisatie van de Open Golf Tour (OGT) is dit nieuwe partnership met The Dutch een blijk van waardering en een bevestiging dat de Tour op de goede weg is.   

De kwaliteit van The Dutch is ongekend goed. Als je hier niet eerder bent geweest, besef je niet hoe uitzonderlijk goed The Dutch wordt onderhouden. Het hele jaar door kan je op The Dutch terecht en ervaar je absolute Tour condities. “Je start met witte schoenen en een witte broek, en die blijven wit! Alles is European Tour niveau,” zegt Erwin Mulder, organisator en eigenaar van de OGT. Wat is er nou mooier voor een golf tour om samen te werken met The Dutch  en wedstrijdgolfers in Nederland te kunnen laten genieten van het beste dat de golfsport in Nederland te bieden heeft.

Phil Helsby, algemeen directeur van The Dutch is eveneens gelukkig gestemd over de samenwerking die wordt aangegaan. ”Golfers die gepassioneerd en competitief zijn ingesteld, dragen wij een warm hart toe,” zegt Helsby. Bovendien vindt hij het concept dat amateurs en professionals in één divisie met elkaar spelen een goede ontwikkeling. Golf als wedstrijdsport is een aspect waar The Dutch in excelleert. De door Colin Montgomerie ontworpen golfbaan, huisvest o.a. The Dutch Academy, The Dutch Futures, en na het KLM Open van 2016 t/m 2018 komt in 2020 voor het eerst de Challenge Tour naar Spijk.

Dat zijn geweldig mooie events, iets waar de organisatie van de Open Golf Tour alleen maar van kan dromen. Wij organiseren toernooien voor golfers (M/V) vanaf 18 jaar. Voor amateurs geldt een maximale hcp. van 12.4. Zij hebben hun weg al gevonden naar de Open Golf Tour. Maar ook voor de (teaching) professionals willen wij dé tour zijn. Want voor ons maakt het niet uit of je pro of amateur bent. Je bent competitief en wilt je meten met anderen. Puur golf.

Nu we gaan samenwerken met The Dutch, gaan we later  dit jaar ook met de The Dutch Academy een mooi traject activeren voor spelers van de Open Golf Tour. We zijn ervan overtuigd dat we voor alle wedstrijdgolfers van 18 jaar en ouder de perfecte organisatie zijn.  

Op 14, 21 en 29 maart beginnen we de ‘Road To The Dutch’ met een serie van drie ’Tour-Starters op The Dutch’. Verdeeld over deze drie Tour-Starters kunnen zo’n 135 golfers

 

deelnemen. De Tour Finale, met mooie prijzen voor de winnaars van de verschillende jaarcategorieën, vindt eind oktober plaats, maar daarover volgt later meer.

Meer informatie over de Open Golf Tour is te vinden op de website: www.opengolftour.nl

Meer informatie over The Dutch: www.thedutch.nl

Bijschrift bij foto’s:

Foto 1: Links Phil Helsby Algemeen Directeur van The Dutch en rechts Erwin Mulder van de Open Golf Tour.

Foto 2: Hole 10 op The Dutch