Nieuwe reservedata na 28 april

gepubliceerd op: 02-04-2020

Het Corona-virus en de Open Golf Tour

Tot en met 28 april zijn alle sportclubs en sportvoorzieningen gesloten. Vooralsnog is niet te zeggen of golf na 28 april, eventueel met aangepaste regels, weer mogelijk is. De overheid laat uitdrukkelijk de mogelijkheid open dat de huidige maatregelen ook na 28 april gehandhaafd moeten blijven, maar een versoepeling van de maatregelen na 28 april is ook niet uitgesloten. 

Reservedata voor de eerstkomende toernooien
Mocht het komen tot een verdere handhaving van de maatregelen, tot bijvoorbeeld 1 juni, of zelfs wat later tot bijvoorbeeld 20 juni, dan hebben we ook daarvoor nog reservedata kunnen afspreken om 17 van de 19 toernooien te kunnen laten plaatsvinden. Dit betekent wel dat de toernooien korter op elkaar worden gepland. Maar we doen er alles aan om zoveel mogelijk wedstrijd golfers voldoende gelegenheid kunnen bieden om vaak genoeg toernooien te kunnen spelen. Het wordt wellicht een stuk drukker op de wedstrijdkalender en op de golfbanen, maar het is de enige manier om de Open Golf Tour én een goed wedstrijdenlandschap overeind te houden. En daarvoor zijn we de deelnemers, de betreffende golfbanen en onze sponsoren zeer dankbaar! 

 
Voorlopige data  

Road to The Dutch 2020 
Originele
data
Toernooi Voorlopige data n.a.v. huidige maatregelen! Extra data indien nodig
14-mrt Tour Starter I, The Dutch is reeds gespeeld  
21-mrt Tour Starter II, The Dutch 3-mei      >     > 8-aug
11-apr Het Keppelse Open 9-mei      >     > 20-jun
29-mrt Tour Starter III, The Dutch 24-mei    >     > 9-aug
30-mei De 27 van Dronten 30-mei     >     >  * 
7-jun Amsterdams Olympus Open 7-jun        >     > 5-jul
13-jun De Compagnie Open 13-jun     >     > 19-sep
14-jun Wellerwaard Open 14-jun     >     > 1-aug
27 en 28 juni Rotterdams Golf Open (P) 27-jun  
4-jul Leeuwenbergh Haags Open (P) 4-jul  
18-jul Wittem Open 18-jul  
16-aug Amelisweerd Open (P) 16-aug  
22 en 23 aug Zaanse Open (P) 22 en 23 aug  
5-sep Heelsum Open 5-sep  
12-sep Houtrak Open (P) 12-sep  
13-sep Lipton Ice Tea Liemeer Open (P) 13-sep  
3-okt Westwoud Open 3-okt  
17-okt Wouwse Plantage Open 17-okt  
31-okt Tour Final, The Dutch 31-okt  
 
* Voor het 27 van Dronten toernooi hebben we nog geen reservedatum kunnen vinden in overleg met de beide golfbanen in Dronten.... 

(P) = Partnertoernooi telt mee voor Order of Merit

De inschrijflijsten van de eerstvolgende drie toernooien, zijn in bovenstaand overzicht in te zien door op de titel te klikken van het toernooi. Check s.v.p. ook zelf of je ergens wel of niet staat ingeschreven.  
 
Je hoeft niets te doen wanneer ingeschreven staat voor een toernooi en de nieuwe datum past in je agenda. Maar wat als een toernooi niet door kan gaan, of de nieuwe datum je niet uitkomt?

Momenteel gaan we er nog vanuit dat ALLE toernooien doorgaan. Dit is zeker het geval wanneer er vanaf 1 juni weer toernooien mogen plaatsvinden! Mocht het toch gebeuren dat een toernooi niet door kan gaan, of dat het na verplaatsen naar een reservedatum niet meer in je agenda past, óf je bent genoodzaakt door een andere reden jezelf af te melden, dan hebben we beperkte mogelijkheden om reeds betaald inschrijfgeld te compenseren. Geef het s.v.p. zo spoedig mogelijk door wanneer je er zeker van bent dat je niet kunt. Hopelijk zal het niet of heel weinig nodig zijn en kijken we straks terug op een bewogen jaar waarin alsnog de toernooien hebben plaatsgevonden en we hebben genoten van een sportieve zomer in Nederland.

Mocht het nodig zijn: We zullen er alles aan doen, en in alle redelijkheid, compensatie zo goed mogelijk uit te voeren, bijvoorbeeld met een greenfee (afhankelijk van de golfbaan). In geld kunnen we maximaal 50 % van het reeds betaalde inschrijfgeld terugstorten óf 50 % van het reeds betaalde inschrijfgeld doorschuiven naar een volgend toernooi (geen partner toernooien) dat wél past in jouw agenda. Het is een onwerkelijk naar gevoel om te dit te typen, maar we kunnen alleen maar hopen dat we jullie vertrouwen niet verliezen wanneer we deze tijdelijke maatregel in 2020 moeten aanspreken. Hopelijk zal het niet nodig zijn....

Wanneer je over dit onderwerp - of iets anders - wilt praten dan ben ik hiervoor heel graag bereikbaar via telefoon: 0654654952.

Voor nu: blijf veilig en blijf gezond! Hopelijk tot snel op 't groene!

Hartelijke groet,
Organisatie Open Golf Tour
Erwin Mulder
Klik hier voor de website van de Open Golf Tour
 

#STAYSTRONG    #STAYFIT !

Klik op onderstaande logo's voor handige golf fitness tips voor thuis!
 
Facebook
Twitter
Link
Website
 
Copyright © 2020 Open Golf Tour, All rights reserved.


Image