Rotterdams Golf Open 2022

zaterdag 25 juni 2022

GC Kralingen

ROTTERDAMS GOLF OPEN 2022

Het hoofdtoernooi van het RGO vindt plaats op zaterdag 25 juni en zondag 26 juni. Op zaterdag na 18 holes is er een cut. 

De eerste editie van het Rotterdams Golf Open werd in 1990 door Maarten van Dam gewonnen. Georganiseerd door GC Kralingen op de Openbare Golfbaan Kralingen komen ieder jaar de beste golfers uit Rotterdam en omstreken naar Kralingen om daar over 54 holes te strijden om de titels. Sinds 2018 telt het Rotterdams Golf Open mee voor de 'Road to The Dutch' ranking van de Open Golf Tour  

INSCHRIJVEN EN BETALING VERLOOPT VIA DE WEBSITE VAN DE ORGANISATIE VAN HET ROTTERDAMS GOLF OPEN: 

Rechtstreeks inschrijflink: https://rotterdamsgolfopen.nl/inschrijven/ 

DEELNAME STAAT OPEN VOOR AMATEURS EN PROFESSIONALS

Tour Members van de Open- en Senior Golf Tour ontvangen korting op het inschrijfgeld. Meer weten over het Tour membership, klik hier!

 

Alle deelnemers aan het RGO, 18 jaar en ouder die in het hoofdtoernooi spelen en de laatste ronde halen, ontvangen punten voor de OoM van de Open Golf tour én de NGF Jaarranglijst, op basis van de einduitslag. 

Deelnamekosten:

  • € 47,50 voor Tour Members OGT                                                 
  • € 55,00 voor non Tour members
  • € 25,00 voor leden van GC Kralingen

Order of Merit: Dit toernooi telt mee mee voor de Order of Merit 2022.

Wel of geen Tour Member?                                                                                

Ook als je geen Tour Member bent kan je gewoon deelnemen aan de wedstrijden van de Open Golf Tour. Je ontvangt ook punten voor de Order of Merit en je kan dagprijzen winnen. Om echter in aanmerking te komen om jaarprijzen te winnen moet je Tour Member, of Order of Merit Member zijn. Als Tour Member ontvang je op alle wedstrijden korting op het inschrijfgeld. Lees meer over het Tour membership hier