Open Golf Tour - Wellerwaard Open - GC Emmeloord

zaterdag 10 juni 2023

Golfclub Emmeloord

Het Wellerwaard Open. Een toernooi met een bijzonder leuk karakter. 27 holes golfen op een van de meest uitdagende 9 holes banen van NL. Speel mee op 11 juni met het 'Wellerwaard Open' bij Golf Club Emmeloord!

Spelvorm: Stroke'n - Matchplay

Uitleg:

 • 1e 9 holes: iedereen speelt 9 holes strokeplay Shotgunstart. 
 • 2e 9 holes: Top 4 spelers spelen door in matchplay (met uitholen). De rest speelt strokeplay shotgunstart. 
 • 3e 9 holes: De twee winnaars van de Matchplay flight spelen een matchplay finale (er moet wel worden uitgeholed). De rest speelt speelt strokeplay shotgunstart. 

Na 27 holes is er een strokeplay uitslag en is er een winnaar(es) vanuit het Matchplay, waarvoor een speciale dagprijs. Doordat ook tijdens het matchplay op alle holes is uitgeholed, is er voor iedereen ook een strokeplay uitslag die telt voor de OGT Order of Merit en de NGF jaarranglijsten.  

Inbegrepen is:

 • Ontvangst met koffie/thee
 • 27 holes wedstrijd. 
 • Prijsuitreiking Matchplay, Bruto en Netto Strokeplay dagprijzen
 • BBQ voor alle deelnemers

Format: 27 holes Stroke'nMatchplay formule

Voor wie:

 • Alle amateurs van 16 jaar en ouder met maximaal hcp 12.4 voor heren en 14.8 voor dames

 • Alle professionals van 16 jaar of ouder. 

Maximaal 40 deelnemers. Tour Members hebben tot 6 weken voor het toernooi voorrang op deelname.

Tour Members ontvangen korting op het inschrijfgeld van alle wedstrijden in onze kalender én hebben bij alle door de OGT georganiseerde wedstrijden voorrang op deelname bij overinschrijving tot 6 weken voor aanvang. Na dit termijn is deelname op volgorde van inschrijving ongeacht
of je pro of amateur bent. In geval van overinschrijving en je plaatst je niet voor het toernooi, dan wordt het inschrijfgeld teruggestort. Klik hier om je aan te melden voor een Tour Membership.  

Deelnamekosten: 

 • € 79,50 voor Non-Members           
 • € 69,50 voor Tour Members      
 • € 32,50 voor leden van GC Emmeloord

Er wordt 35 cent toegevoegd aan het inschrijfgeld t.b.v. de kosten die worden gemaakt voor de betaalservice via iDeal. Voor betalingen via buitenlandse banken gelden andere extra kosten wanneer betaling via iDeal niet mogelijk is.... Vraag hiernaar via info@opengolftour.nl  

Betalen doe je via je persoonlijke pagina. De betaallink(s) staan ook in de bevestigingsmail die je na aanmelding ontvangt. 

Strokeplay uitslag telt mee voor OPEN GOLF TOUR Order of Merit 2022. Punten NGF rankings dames, heren en senioren dames en heren. 

Starttijden: 1e ronde start om 08:00 uur. iedere 9 holes begint met een shotgun start.

Voorspelen tegen introductie fee. 

Publicatie startlijst: uiterlijk de donderdag voor de wedstrijd.

Annuleren: kan kostenloos tot 6 weken voor aanvang van het toernooi. Daarna wordt 15 euro administratiekosten berekend. Annuleren binnen 7 dagen voor de wedstrijd wordt het inschrijfgeld in het geheel niet gerestitueerd.

Je kunt je op ieder moment aanmelden als Tour Member!

Heb je eerder deelgenomen aan een wedstrijd van de OGT, (voorheen de Open Amateur Golf Tour). Dan hoef je bij inschrijving alleen je email adres in te vullen én je actuele hcp. Voor professionals vink je de status 'pro' aan. De rest wordt dan aangevuld. Mocht je e-mai adres zijn veranderd, dan moet je even inloggen via 'Speler login' met je oude e-mail adres en dit aanpassen naar je nieuwe. 

Doe je voor het eerst mee of heb je niet eerder een loging aangevraagd schrijf dan eerst in voor een of meerdere toernooien en ga daarna naar de speler login en vraag hier eerst een wachtwoord aan. Gebruik hiervoor het email adres waarmee je hebt ingeschreven. Via jouw persoonlijke login kan je vervolgens jouw persoonlijke gegevens aanpassen. Ook kan je via aanmelden voor wedstrijden (niet afmelden), je inschrijfgeld betalen via internet, en je scores en statistieken inzien.