SENIOR Golf Tour - Drents Senior Open - DGC de Gelpenberg

vrijdag 21 juli 2023

DGC de Gelpenberg

Club

Drentse Golfclub “De Gelpenberg” , opgericht in 1970, is de oudste golfclub van Drenthe. De club kent een harmonieus en actief verenigingsleven.

Het clubhuis met bar, restaurant, terras, ruime kleedkamers, vergaderaccommodatie en golfshop completeert de faciliteiten en maakt “De Gelpenberg” in combinatie met de baan en de golfschool tot een schitterende bestemming ook voor het organiseren van geheel verzorgde bedrijfsgolfdagen en golfclinics.

18 holes baan
De Drentse Golfclub De Gelpenberg beschikt over meer dan uitstekende faciliteiten om zowel leden als gasten een heerlijke golfdag te bezorgen.
De prachtige 18-holes golfbaan, die voor een deel in een typisch Drents bos en heide landschap ligt kent ook een fraaie waterpartij, die uw spel op de drie omringende holes domineert. Een golfbaan met prachtige vergezichten en mooie doorkijkjes.

9 holes par 3 baan
Sinds 2016 heeft De Gelpenberg een volwaardige 9 holes Par 3 baan.

Oefenfaciliteiten
De oefenfaciliteiten bestaan uit een deels overdekte drivingrange, up- en downhill afslagplaatsen, een puttinggreen en er zijn mogelijkheden om het chippen en pitchen te oefenen.

Vergaderaccommodatie
Het clubhuis beschikt over vergaderaccommodatie die voor iedereen beschikbaar is voor bijvoorbeeld vergaderingen, motivatiebijeenkomsten, al dan niet in combinatie met golfactiviteiten en de verzorging door de Brasserie.

Routebeschrijving
• Komende vanuit Hoogeveen: Op de A37, richting Emmen, de afslag Oosterhesselen nemen en doorrijden naar Aalden/Zweeloo. In Aalden bij “Auto Mekkes” linksaf de Gelpenberg oprijden en doorrijden tot voorbij Landal Greenpark Aelderholt, daarna rechtsaf naar de Gebbeveenweg.

• Komende vanuit Drachten en Emmen: Op de N381 de afslag Zweeloo nemen en in het dorp rechtsaf richting Aalden. In Aalden bij “Auto Mekkes” rechtsaf de Gelpenberg oprijden en doorrijden tot voorbij Landal Greenpark Aelderholt, daarna rechtsaf naar de Gebbeveenweg.

Drentse Golfclub “De Gelpenberg” , opgericht in 1970, is de oudste golfclub van Drenthe. De club kent een harmonieus en actief verenigingsleven.
Het clubhuis met bar, restaurant, terras, ruime kleedkamers, vergaderaccommodatie en golfshop completeert de faciliteiten en maakt DGC “De Gelpenberg” in combinatie met de baan en de golfschool tot een schitterende bestemming ook voor het organiseren van geheel verzorgde bedrijfsgolfdagen en golfclinics.

Video's