SENIOR Golf Tour - Waterland Amsterdam Senior Open

zondag 1 september 2019

Golf Waterland

WATERLAND AMSTERDAM SENIOR OPEN 

Zaterdag 15 juli 2023

Voor de eerste keer gaan een split event op Golf Waterland! Een Open & Senior Open!

Het management van Golfbaan Waterland Amsterdam gaat ervoor zorgen dat de baan er in wedstrijdconditie bij ligt!

Voor wie:

  • Alle amateur en professional golfers van 50 jaar en ouder. Voor amateurs geldt een maximale hcp. 14.0 voor heren en 16.0 voor dames

Deelnamekosten: 

  • € 60,00 bij Open aanmelding
  • € 55,00 voor Tour Members         
  • € 27,50 voor leden van de Waterlandse GC

Inbegrepen is:

  • Ontvangst met koffie/thee en een lokale lekkernij
  • 18 holes Strokeplay 
  • Prijsuitreiking

Format: 18 holes strokeplay 

Starttijden: vanaf 10:00 uur 2 tee start.

Voorspelen tegen voorwaarden? Informeer bij de baan. . 

Publicatie startlijst: uiterlijk de dinsdag voor de wedstrijd.

Betalen doe je via je persoonlijke pagina! De betaallink(s) staan ook in de bevestigingsmail die je na aanmelding ontvangt. 

Inschijven en inloggen: Heb je eerder deelgenomen aan een wedstrijd van de OGT, dan hoef je bij inschrijving alleen je email adres in te vullen én je actuele hcp. Voor professionals vink je de status 'pro' aan. De rest wordt dan aangevuld. Mocht je e-mail adres zijn veranderd, dan moet je even inloggen via 'Speler login' met je oude e-mail adres en dit aanpassen naar je nieuwe. 

Doe je voor het eerst mee of heb je niet eerder een loging aangevraagd schrijf dan eerst in voor een of meerdere toernooien en ga daarna naar de speler login en vraag hier een wachtwoord aan. Gebruik hiervoor het email adres waarmee je hebt ingeschreven. Via jouw persoonlijke login kan je vervolgens jouw persoonlijke gegevens aanpassen. Ook  je jouw scores en statistieken inzien.  

Annuleren: kan kostenloos tot 6 weken voor aanvang van het toernooi. Daarna wordt 15 euro administratiekosten berekend. Annuleren binnen 7 dagen voor de wedstrijd wordt het inschrijfgeld niet gerestitueerd. Indien een wedstrijd minder dan 6 weken voor aanvang wordt gepubliceerd, dan geldt de 6 weken regel niet. De 7 dagen regel wel.