De 27 van Dronten Open Amateur.

zaterdag 27 juli 2019

Golfresidentie Dronten

1 + 1 = 27!

De 27 van Dronten, Open Amateur & Senior Open’

zaterdag 27 juli. 

Het wordt de eerste keer dat een nationaal golf toernooi op beide banen in Dronten wordt gespeeld. Je speelt de 18 holes van de Golfresidentie Dronten en de 9 holes van de Openbare Golfclub Dronten. 

Het format is 27 holes Strokeplay voor golfers van 18 jaar en ouder met maximaal hcp 14,5 voor heren en 15,5 voor dames  

Maximaal aantal deelnemers: 99

Je moet niet per definitie Tour Member zijn om deel te nemen aan de wedstrijden van de Open Amateur Golf Tour. Met een paar keer deelnemen heb je er al voordeel bij en je support de Tour ermee. 

Tour Members krijgen korting op het inschrijfgeld van alle wedstrijden in onze kalender én hebben bij alle door de OAGT georganiseerde wedstrijden voorrang op deelname bij overinschrijving tot 4 weken voor aanvang. We houden namenlijk 6 plekken vrij voor Tour Members tot 4 weken voor de wedstrijd. Na dit termijn is gaan ook die plekken open en vindt deelname plaats op volgorde van inschrijving. Het inschrijfgeld wordt teruggestort indien je niet plaatst voor de wedstrijd. Klik hier om je aan te melden voor een Tour Membership.  

Heb je eerder deelgenomen aan een wedstrijd van de OAGT? Dan hoef je bij inschrijven alleen je email adres invoeren en je actuele hcp. De rest wordt dan aangevuld. Mocht je adres zijn veranderd, dan moet je even inloggen via 'Speler login'

Doe je voor het eerst mee of heb je niet eerder een wachtwoord aangevraagd? Schrif dan eerst in en daarna naar de speler login en vraag hier een wachtwoord aanop basis van je email adres waarmee je hebt ingeschreven. Via jouw persoonlijke login kan je jouw gegevens aanpassen zoals adres, handicap. Ook kan je via je eigen profielpagina aanmelden (niet afmelden), inschrijfgeld betalen, jouw scores bekijken en statistieken inzien. 

Deelnamekosten:

  • € 64,50 voor Niet Members 
  • € 56,50 voor Tour Members                                
  • € 25,00 voor leden van OGD en GRD

Er wordt 35 cent toegevoegd aan het inschrijfgeld t.b.v. de kosten die worden gemaakt voor de betaalservice via iDeal.

Betalen doe je via je persoonlijke pagina! De betaallink (via iDeal) staan ook in de bevestigingsmail die je na aanmelding ontvangt. 

  • Inbegrepen is:
  • Ontvangst met koffie/thee en een lokale lekkernij
  • 27 holes Strokeplay wedstrijd. 
  • Prijsuitreiking bruto en netto dagprijzen

Format: 27 holes strokeplay

Order of Merit: tot 46 deelnemers anderhalf keer punten, daarboven dubbele punten t.b.v. de OoM van de OAGT.

Punten Nationale (ook Senioren) Amateur rankings: volgens de richtlijnen van de NGF. 

Starttijden: 1e start vanaf 10:00 uur. De startlijst wordt uiterlijk de donderdag voor de wedstrijd gepubliceerd.

Sluitdatum aanmelden: zondag 21 juli 23:59 uur.

Annuleren: kan kostenloos tot 4 weken voor aanvang van het toernooi. Daarna wordt 15 euro administratiekosten berekend. Annuleren binnen 7 dagen voor de wedstrijd wordt het inschrijfgeld niet gerestitueerd.