The Links Valley Open Amateur II

zondag 24 maart 2019

The Links Valley

We organiseren nog een toernooi in hetzelfde weekeinde op The Links Valley omdat het eerste toernooi zo snel vol zat. Meld je snel aan. Hcp 12,4 en lager en minimaal 18 jaar oud!  

 

Tot 1 februari alleen open voor inschrijving voor spelers die NIET in hebben kunnen schrijven voor de eerste wedstrijd die op zaterdag 23 maart plaats gaat vinden. Daarna open aanmelding voor golfers van 18 jaar en ouder met maximaal hcp. 12,4.   

Extra toernooi ivm het snel vollopen van de eerste wedstrijd. 18 holes strokeplay. 

Kosten

  • Tour Members: € 50,00
  • Open inschrijving: € 57,50
  • leden The Links Valley (maximaal 10 leden) € 20,00

Inbegrepen is:

  • koffie/thee ontvangst met een lokale lekkernij
  • 18 holes strokeplay wedstrijd
  • shotgun start om 08:30 uur 
  • prijsuitreiking 

Maximaal 39 deelnemers.

Deze wedstrijd wordt georganiserd door de Open Amateur Golf Tour en telt mee voor de Open Amateur Order of Merit én de Nationale NGF Rankings dames en heren en Senioren dames en heren

Tour membership:

Je moet niet per definitie een Tour Member zijn om deel te nemen en punten te scoren voor de jaarranking.

Tour Members krijgen korting op het inschrijfgeld van alle wedstrijden in onze kalender én hebben bij alle door de OAGT georganiseerde wedstrijden voorrang op deelname bij overinschrijving tot 5 weken voor aanvang. Na dit termijn is deelname op volgorde van inschrijving. Het inschrijfgeld wordt teruggestort indien je niet plaatst voor de wedstrijd. Klik hier om je aan te melden voor een Tour Membership.  

Heb je eerder deelgenomen aan een wedstrijd van de OAGT? Dan kan je alleen je email adres invoeren en je actuele hcp. De rest wordt dan aangevuld. Mocht je adres zijn veranderd, dan moet je even inlogen via 'Speler login'

Doe je voor het eerst mee of heb je niet eerder een login aangevraagd? Schrijf dan eerst in en daarna naar de speler login en vraag hier een wachtwoord aanop basis van je email adres waarmee je hebt ingeschreven. Via jouw persoonlijke login kan je jouw gegevens aanpassen zoals adres, handicap. Ook kan je via je eigen profielpagina aanmelden (niet afmelden), inschrijfgeld betalen, jouw scores bekijken en statistieken inzien.

Er wordt 35 cent toegevoegd aan het inschrijfgeld t.b.v. de kosten die worden gemaakt voor de betaalservice via iDeal.

Betalen doe je via je persoonlijke pagina! De betaallink (via iDeal 

Order of Merit: factor 1.0 t.b.v. de OoM van de OAGT.

Telt mee voor NGF Nationale (ook Senioren) Amateur rankings: volgens de richtlijnen van de NGF. 

Starttijd: om 08:30 een shotgun start. De startlijst wordt uiterlijk twee dagen voor de wedstrijd gepubliceerd

Sluitdatum aanmelden: zondag 17 maart 23:59 uur.

Annuleren: kan kostenloos tot 4 weken voor aanvang van het toernooi. Daarna wordt 15 euro administratiekosten berekend. Annuleren binnen 7 dagen voor de wedstrijd wordt het inschrijfgeld niet gerestitueerd.

Artikel over The Link Valley op GOLF.nl: https://www.golf.nl/nieuws/2018/mei/1505-golfbaan-the-links-valley-geopend !