Tour Starter I Road to The Dutch

zaterdag 14 maart 2020

The Dutch

Sun
10°
Rain 0mm
Wind Z 3Bft

Speel mee op zaterdag 14 maart met de 1e van de drie tour starters. Dit zijn de kick-off events van de Road to The Dutch, en waar anders dan op de enige golfbaan waar je het hele jaar door tour condities vindt! 

Voor wie:

  • Amateurs van 18 jaar en ouder met maximaal hcp 12.4 voor heren en 12.4 voor dames
  • Teaching professionals van 18 jaar of ouder. 

Maximaal 42 personen kunnen zich inschrijven. Tour Members hebben voorrang op inschrijving tot 16 februari. Van de drie kick-off toernooien mag je op voorhand voor 1 van de drie toernooi inschrijvenMeld je hier aan voor een Tour Membership

Inbegrepen is:

  • Ontvangst met koffie/thee en een lokale lekkernij
  • 18 holes Strokeplay wedstrijd. 
  • Prijsuitreiking bruto en netto dagprijzen
  • European Tour Condities

Format: 18 holes strokeplay

Order of Merit OGT 2020: tot 41 deelnemers multiplier 1.0 x punten, daarboven 1.5 x punten t.b.v. de OoM van de OGT.

Punten NGF jaarranglijsten dames, heren en senioren dames en heren.

Starttijden: 1 tee start vanaf 12:00 uur vanaf hole 1.

Sluitdatum aanmelden: zondag 7 maart 23:59 uur.

Deelnamekosten: 

  • €   97,50        voor Tour Members    
  • € 117,50        voor Order of Merit Members en Non-Members                             
  • €   27,50        voor leden van The Dutch

Er wordt 35 cent toegevoegd aan het inschrijfgeld t.b.v. de kosten die worden gemaakt voor de betaalservice via iDeal.

Betalen doe je via je persoonlijke pagina. De betaallink(s) staan ook in de bevestigingsmail die je na aanmelding ontvangt. 

Voorspelen: N.V.T.

Publicatie startlijst: uiterlijk de donderdag voor de wedstrijd.

Annuleren: o.v.b. 15 euro administratiekosten. Annuleren binnen 7 dagen voor de wedstrijd wordt het inschrijfgeld in het geheel niet gerestitueerd.

Tour Members: ontvangen korting op het inschrijfgeld van alle wedstrijden in onze kalender én hebben bij alle door de OGT georganiseerde wedstrijden voorrang op deelname bij overinschrijving. Na dit termijn is deelname op volgorde van inschrijving ongeacht of je pro of amateur bent. In geval van overinschrijving en je plaatst je niet voor het toernooi, dan wordt het inschrijfgeld teruggestort. Klik hier om je aan te melden voor een Tour Membership.  

Je kunt je op ieder moment aanmelden als Tour Member! Echter om gebruik te maken van de kortingen op het inschrijfgeld, moet je eerst je Tour Membership aanvragen.  

Heb je eerder deelgenomen aan een wedstrijd van de OGT? (voorheen de Open Amateur Golf Tour) Dan hoef je bij inschrijving alleen je email adres in te vullen én je actuele hcp. Voor professionals vink je de status 'pro' aan. De rest wordt dan aangevuld. Mocht je e-mail adres zijn veranderd, dan moet je even inloggen via 'Speler login' met je oude e-mail adres en dit aanpassen naar je nieuwe. 

Doe je voor het eerst mee of heb je in de afgelopen jaren geen login aangevraagd: schrijf je dan eerst in voor een of meerdere toernooien en ga daarna naar de speler login en vraag hier eerst een wachtwoord aan. Gebruik hiervoor het email adres waarmee je hebt ingeschreven. Via jouw persoonlijke login kan je vervolgens jouw persoonlijke gegevens aanpassen. Ook kan je via aanmelden voor wedstrijden (niet afmelden), je inschrijfgeld betalen via internet, en je scores en statistieken inzien.