Lipton Ice Tea Liemeer Open 2021

zondag 12 september 2021

Golfclub Liemeer

Zondag 12 september 2021 zal het 11e Lipton Ice Tea Liemeer Open plaatsvinden!

Op zondag 12 september organiseert Golf & Countryclub Liemeer voor de 10e maal het Lipton Ice Tea Liemeer Open.  We zijn er trots  op dat het Liemeer Open is uitgegroeid tot een zeer sterk bezet golfevent voor top-amateurs vanaf 21 jaar en ouder. De wedstrijd telt mee voor de Order of Merit van de Open Golf Tour | Road to The Dutch en voor de NGF Jaarranglijst Dames, Heren en Senioren Dames en Heren

Dankzij de sponsoren is er weer een prachtig prijzenpakket beschikbaar voor de beste dames en heren van deze 18 holes strokeplaywedstrijd. De eerste prijs bij zowel de dames als bij de heren is een door 3D Golfvakanties beschikbaar gestelde geheel verzorgde golf reis voor 2 personen! 

De speler/speelster met de beste bruto score van het hele deelnemersveld ontvangt de “Black Jacket”.

Deelname aan het Lipton Ice Tea Liemeer Open 2020 staat open voor dames en heren met een maximale handicap van 15.0 voor de dames en 10.0 voor de heren.

Tour Members van de Open Golf Tour betalen € 47,50 in plaats van € 57,50. Leden van GC Liemeer betalen € 30,00.  (incl. koffie/thee bij ontvangst, lunchpakket & consumptie na afloop.

ZODRA DE INSCHRIJVING IS GEOPEND KUNT U ZICH HIER INSCHRIJVEN: https://www.liemeeropen.nl/

De baan alvast verkennen? Dat kan via de gps app 'GLFR'. Download het hier voor in de app store of via Google Play.

 

Afbeelding: Hole 1, par 5 op G&CC Liemeer.