Aanmelden voor memberships open vanaf 1 april!

gepubliceerd op: 31-03-2022

Memberships voor de Open Golf Tour en de Senior Golf Tour zijn weer beschikbaar!

Je kunt je vanaf 1 april weer aanmelden voor Tour memberships en Order of Merit memberships voor de Open Golf Tour en de Senior Golf Tour. Ook hebben weer de mogelijkheid voor combinatie memberships voor spelers (M/V) van 50 jaar en ouder. Indien je kiest voor het combi membership van de Open- plus Senior Golf Tour dan ontvang je 1 x de cap en 1 x de sleeve ballen én 1 x de Head First Golf Member actie. 

DE JUISTE VOLGORDE: Via de  Tour Membership pagina  kan je aanklikken welk membership je wilt. Doe dit eerst! Log daarna in via 'SPELER LOGIN' en betaal dan eerst jouw mebership voordat je gaat inschrijven voor toernooien. Doe je dat niet, dan mis je de korting op het inschrijfgeld.

De inschrijving voor de externe toernooien (Princenbosch, Amelisweerd en Liemeer) verloopt via de organiserende club, dus niet via onze website. Als volle Tour Member (niet de Order of Merit Members) ontvang je ook bij die organisaties korting op het inschrijfgeld. Er kan een maximaal aantal van toepassing zijn voor het aantal tour members dat zich daar met korting in kan schrijven.

Jaarpprijzen alleen voor Tour Members:

Sinds het ontstaan van de Open Golf Tour zijn alleen de Tour én Order of Merit Members gerechtigd om jaarprijzen te winnen. Omdat we (nog) geen sponsor voor de jaarprijzen hebben zullen dit jaar 50 % van alle Membership fee's ten goede komen aan de jaarrijzen. We verwachten daarmee tussen de € 3000,- en €  4000,- euro te kunnen besteden aan de jaarprijzen van 2022. Mochten we alsnog een sponsor vinden dan laten we dat z.s.m. weten.  

We wensen je waanzinnig mooie toernooien! Tot snel!