WITTEM OPEN 2021 AFGELAST

gepubliceerd op: 15-07-2021

WITTEM OPEN AFGELAST 

Helaas hebben we zojuist vernomen dat het Wittem Open op zaterdag 17 juli niet door kan gaan. De baan zal zeker tot maandag dicht blijven. 

Onze gedachten gaan nu vooral uit naar alle getroffenen in het gebied dat te maken heeft gekregen met de enorme hoeveelheden neerslag. Ook wensen wij de club, haar leden en de greenkeepers heel veel succes met de baan en hopen wij dat er niet teveel schade is ontstaan door de vele neerslag. 

Wij gaan trachten in samenwerking met de Zuid Limburgse G&CC Wittem een reservedatum te vinden. Mocht dat lukken, dan laten we dat zo spoedig mogelijk weten. 

In geval dat een reservedatum wordt gevonden, dan gaan alle deelnemers automatisch over naar die nieuwe datum. Past de eventuele nieuwe datum niet in je schema, dan kan je dat direct laten weten en maken we het inschrijfgeld terug over, of verrekenen we het met een andere openstaande wedstrijd. 

We komen hopelijk volgende week al met een mail over een eventuele reservedatum, of anders de verrekening van het inschrijfgeld. 

Hopelijk kunnen we snel weer komen genieten van dit prachtige deel van het land en de mooie baan van de Zuid Limburgse G&CC Wittem. 

Vriendelijke groet,
OPEN GOLF TOUR - SENIOR GOLF TOUR 
Road to The Dutch 2021

www.opengolftour.nl / www.seniortour.nl