KRNWTR Almeerderhout Open 2022

zaterdag 1 oktober 2022

GC Almeerderhout

KRNWTR Almeerderhout Open 2022

Zaterdag 1 oktober 2022

Voor wie:

  • Alle amateur en professionele golfers van 18 jaar en ouder. Voor amateurs geldt een maximale hcp. 12.4 voor heren en 14.8 voor dames

Tour Members hebben tot voorrang op deelname tot 6 weken voor ieder toernooi. Wordt eerst Tour Member en betaal deze voordat je inschrijft. Anders ontvang je niet de korting in het inschrijfgeld. Je moet geen tour member zijn om deel te mogen nemen.

Deelnamekosten: 

  • € 59,50 voor Tour Members    
  • € 69,50 voor Order of Merit Members en Non-Members                             
  • € 27,50 voor leden van GC Almeerderhout

Inbegrepen is:

  • Ontvangst met koffie/thee en een lokale lekkernij
  • 18 holes Strokeplay 
  • Prijsuitreiking

Format: 18 holes strokeplay 

Starttijden: van 10:00 uur 2-tee start.

Voorspelen tegen voorwaarden: twee weken voor de starttijd kan je reserveren - tegen introductietarief. 

Publicatie startlijst: uiterlijk de donderdag voor de wedstrijd.

Betalen doe je via je persoonlijke pagina! De betaallink(s) staan ook in de bevestigingsmail die je na aanmelding ontvangt. 

Inschijven en inloggen: Heb je eerder deelgenomen aan een wedstrijd van de OGT, dan hoef je bij inschrijving alleen je email adres in te vullen én je actuele hcp. Voor professionals vink je de status 'pro' aan. De rest wordt dan aangevuld. Mocht je e-mail adres zijn veranderd, dan moet je even inloggen via 'Speler login' met je oude e-mail adres en dit aanpassen naar je nieuwe. 

Doe je voor het eerst mee of heb je niet eerder een loging aangevraagd schrijf dan eerst in voor een of meerdere toernooien en ga daarna naar de speler login en vraag hier een wachtwoord aan. Gebruik hiervoor het email adres waarmee je hebt ingeschreven. Via jouw persoonlijke login kan je vervolgens jouw persoonlijke gegevens aanpassen. Ook  je jouw scores en statistieken inzien.  

Annuleren: kan kostenloos tot 6 weken voor aanvang van het toernooi. Daarna wordt 15 euro administratiekosten berekend. Annuleren binnen 7 dagen voor de wedstrijd wordt het inschrijfgeld niet gerestitueerd. Indien een wedstrijd minder dan 6 weken voor aanvang wordt gepubliceerd, dan geldt de 6 weken regel niet. De 7 dagen regel wel.