Tour Starter III Road to The Dutch

zondag 9 augustus 2020

The Dutch

 

Deelnemerslijst is vol. AANMELDEN VOOR RESERVELIJST KAN VIA: info@opengolftour.nl 

Voor wie:

  • Amateurs van 18 jaar en ouder met maximaal hcp 11.4 voor heren en 12.4 voor dames
  • Teaching professionals van 18 jaar of ouder. 

Maximaal 54 personen kunnen zich inschrijven. Tour Members hebben voorrang op inschrijving. Van de drie kick-off toernooien mag je op voorhand voor 1 van de drie toernooi inschrijvenMeld je hier aan voor een Tour Membership Bij OVERINCHRIJVING geldt wie eerst komt.....

Inbegrepen is:

  • Ontvangst met koffie/thee en een lokale lekkernij
  • 18 holes Strokeplay wedstrijd. 
  • Prijsuitreiking bruto en netto dagprijzen
  • European Tour Condities

Format: 18 holes strokeplay

Order of Merit OGT 2020: tot 41 deelnemers multiplier 1.0 x punten, daarboven 1.5 x punten t.b.v. de OoM van de OGT.

Punten NGF jaarranglijsten dames, heren en senioren dames en heren.

Starttijden: 1 tee start vanaf 13:00 uur vanaf hole 1.

Sluitdatum aanmelden: een week voor het toernooi, indien beschikbaar

Deelnamekosten: 

  • €   97,50        voor Tour Members    
  • € 117,50        voor Order of Merit Members en Non-Members                            
  • €   27,50        voor leden van ……………

Er wordt 50 cent toegevoegd aan het inschrijfgeld t.b.v. de kosten die worden gemaakt voor de betaalservice via iDeal.

Betalen doe je via je persoonlijke pagina. De betaallink(s) staan ook in de bevestigingsmail die je na aanmelding ontvangt. 

Voorspelen: N.V.T.

Publicatie startlijst: uiterlijk de donderdag voor de wedstrijd.

Annuleren: o.v.b. 15 euro administratiekosten. Annuleren binnen 7 dagen voor de wedstrijd wordt het inschrijfgeld in het geheel niet gerestitueerd.

Tour Members: ontvangen korting op het inschrijfgeld van alle wedstrijden in onze kalender én hebben bij alle door de OGT georganiseerde wedstrijden voorrang op deelname bij overinschrijving. Na dit termijn is deelname op volgorde van inschrijving ongeacht of je pro of amateur bent. In geval van overinschrijving en je plaatst je niet voor het toernooi, dan wordt het inschrijfgeld teruggestort. Klik hier om je aan te melden voor een Tour Membership.  

Je kunt je op ieder moment aanmelden als Tour Member! Echter om gebruik te maken van de kortingen op het inschrijfgeld, moet je eerst je Tour Membership aanvragen.  

Heb je eerder deelgenomen aan een wedstrijd van de OGT? (voorheen de Open Amateur Golf Tour) Dan hoef je bij inschrijving alleen je email adres in te vullen én je actuele hcp. Voor professionals vink je de status 'pro' aan. De rest wordt dan aangevuld. Mocht je e-mail adres zijn veranderd, dan moet je even inloggen via 'Speler login' met je oude e-mail adres en dit aanpassen naar je nieuwe. 

Doe je voor het eerst mee of heb je in de afgelopen jaren geen login aangevraagd: schrijf je dan eerst in voor een of meerdere toernooien en ga daarna naar de speler login en vraag hier eerst een wachtwoord aan. Gebruik hiervoor het email adres waarmee je hebt ingeschreven. Via jouw persoonlijke login kan je vervolgens jouw persoonlijke gegevens aanpassen. Ook kan je via aanmelden voor wedstrijden (niet afmelden), je inschrijfgeld betalen via internet, en je scores en statistieken inzien.