Wellerwaard Open

zaterdag 12 juni 2021

Golfclub Emmeloord

Er is maar 1 Wellerwaard Open. Een toernooi met een bijzonder leuk karakter. In 2019 begonnen als een test of dit in de smaak zou vallen en dat deed het. Speel mee op 12 juni met het 'Wellerwaard Open' op de uitdagende baan van Golf Club Emmeloord!

Spelvorm: Stroke'n-Matchplay

Uitleg:

 • 1e 9 holes: iedereen speelt 9 holes strokeplay Shotgunstart. 
 • 2e 9 holes: 4 spelen door in matchplay (met uitholen). De rest speelt strokeplay shotgunstart. 
 • 3e 9 holes: 2 spelen matchplay finale (met uitholen). De rest speelt speelt strokeplay shotgunstart. 

Na 27 holes is er een strokeplay uitslag en is er een winnaar(es) vanuit het Matchplay, waarvoor een speciale dagprijs. Doordat ook tijdens het matchplay op alle holes is uitgeholed, is er voor iedereen ook een strokeplay uitslag die telt voor de OGT Order of Merit en de NGF jaarranglijsten.  

Voor wie:

 • Alle amateurs van 18 jaar en ouder met maximaal hcp 11.4 voor heren en 12.4 voor dames

 • Alle professionals van 18 jaar of ouder. 

Maximaal 40 deelnemers. Tour Members hebben tot 6 weken voor het toernooi voorrang op deelname.

Tour Members ontvangen korting op het inschrijfgeld van alle wedstrijden in onze kalender én hebben bij alle door de OGT georganiseerde wedstrijden voorrang op deelname bij overinschrijving tot 6 weken voor aanvang. Na dit termijn is deelname op volgorde van inschrijving ongeacht of je pro of amateur bent. In geval van overinschrijving en je plaatst je niet voor het toernooi, dan wordt het inschrijfgeld teruggestort. Klik hier om je aan te melden voor een Tour Membership.  

Deelnamekosten: 

 • € 62,50 voor Tour Members    
 • € 75,00 voor Order of Merit Members en Non-Members                           
 • € 30,00 voor leden van GC Emmeloord

Er wordt 35 cent toegevoegd aan het inschrijfgeld t.b.v. de kosten die worden gemaakt voor de betaalservice via iDeal. Voor betalingen via buitenlandse banken gelden andere extra kosten wanneer betaling via iDeal niet mogelijk is.... Vraag hiernaar via info@opengolftour.nl  

Betalen doe je via je persoonlijke pagina. De betaallink(s) staan ook in de bevestigingsmail die je na aanmelding ontvangt. 

Inbegrepen is:

 • Ontvangst met koffie/thee en een lokale lekkernij
 • 27 holes wedstrijd. 
 • Prijsuitreiking Matchplay, Bruto en Netto Strokeplay dagprijzen
 • BBQ voor alle deelnemers bij Ons in de Wellerwaard! 

Format: 27 holes Stroke'nMatchplay formule

Strokeplay uitslag telt mee voor OPEN GOLF TOUR Order of Merit 2021. Punten NGF rankings dames, heren en senioren dames en heren. 

Starttijden: 1e ronde start om 08:00 uur. iedere 9 holes begint met een shotgun start.

Voorspelen tegen introductie fee. 

Publicatie startlijst: uiterlijk de donderdag voor de wedstrijd.

Annuleren: kan kostenloos tot 6 weken voor aanvang van het toernooi. Daarna wordt 15 euro administratiekosten berekend. Annuleren binnen 7 dagen voor de wedstrijd wordt het inschrijfgeld in het geheel niet gerestitueerd.

Je kunt je op ieder moment aanmelden als Tour Member!

Heb je eerder deelgenomen aan een wedstrijd van de OGT, (voorheen de Open Amateur Golf Tour). Dan hoef je bij inschrijving alleen je email adres in te vullen én je actuele hcp. Voor professionals vink je de status 'pro' aan. De rest wordt dan aangevuld. Mocht je e-mai adres zijn veranderd, dan moet je even inloggen via 'Speler login' met je oude e-mail adres en dit aanpassen naar je nieuwe. 

Doe je voor het eerst mee of heb je niet eerder een loging aangevraagd schrijf dan eerst in voor een of meerdere toernooien en ga daarna naar de speler login en vraag hier eerst een wachtwoord aan. Gebruik hiervoor het email adres waarmee je hebt ingeschreven. Via jouw persoonlijke login kan je vervolgens jouw persoonlijke gegevens aanpassen. Ook kan je via aanmelden voor wedstrijden (niet afmelden), je inschrijfgeld betalen via internet, en je scores en statistieken inzien.