MONDAY Event - De Hoge Dijk Open

maandag 16 oktober 2023

Olympus - de Hoge Dijk

MONDY EVENT! De Hoge Dijk GOLF OPEN

Maandag 16 oktober

De maandag vóór de Tour Finale op De Hoge Dijk. Wil je nog plaatsen voor de laatste plaatsen van de Tour Finale die over enkele dagen plaatsvindt? Dan is dit je kans! De 4 beste spelers van deze dag die nog niet geplaatst zijn voor de Tour Finale, verdienen dan alsnog het recht op deelname op zaterdag 21 oktober! 

Voor wie:

  • Alle amateur en professional golfers van 16 jaar en ouder. Voor amateurs geldt een maximale hcp. 14.0 voor heren en 16.0 voor dames

Deelnamekosten: 

  • € 65,00 bij Open aanmelding
  • € 58,00 voor Tour Members         
  • € 30,00 voor leden van de De Hoge Dijk

Er wordt 50 cent extra doorberekend t.b.v. de transactiekosten

Inbegrepen is:

  • 18 holes Strokeplay 
  • Prijsuitreiking 

Format: 18 holes strokeplay 

Starttijden: 2-tee start vanaf 11:00 uur tot 12:50 uur.

Voorspelen tegen voorwaarden? Informeer bij de baan. 

Publicatie startlijst: uiterlijk de 2 dagen voor de wedstrijddag

Betalen doe je via je persoonlijke pagina! De betaallink(s) staan ook in de bevestigingsmail die je na aanmelding ontvangt. 

Inschijven en inloggen: Heb je eerder deelgenomen aan een wedstrijd van de OGT, dan hoef je bij inschrijving alleen je email adres in te vullen én je actuele hcp. Voor professionals vink je de status 'pro' aan. De rest wordt dan aangevuld. Mocht je e-mail adres zijn veranderd, dan moet je even inloggen via 'Speler login' met je oude e-mail adres en dit aanpassen naar je nieuwe. 

Doe je voor het eerst mee of heb je niet eerder een loging aangevraagd schrijf dan eerst in voor een of meerdere toernooien en ga daarna naar de speler login en vraag hier een wachtwoord aan. Gebruik hiervoor het email adres waarmee je hebt ingeschreven. Via jouw persoonlijke login kan je vervolgens jouw persoonlijke gegevens aanpassen. Ook  je jouw scores en statistieken inzien.  

Annuleren: kan kostenloos tot 6 weken voor aanvang van het toernooi. Daarna wordt 15 euro administratiekosten berekend. Annuleren binnen 7 dagen voor de wedstrijd wordt het inschrijfgeld niet gerestitueerd. Indien een wedstrijd minder dan 6 weken voor aanvang wordt gepubliceerd, dan geldt de 6 weken regel niet. De 7 dagen regel wel.