Zuid Hollands Open

maandag 1 juli 2024

BurgGolf WesterparkZoetermeer

Zuid Hollands Open
Westerpark Zoetermeer 

Maandag 1 juli 2024

Voor wie:

  • Alle amateur en professional golfers van 16 jaar en ouder. Voor amateurs geldt een maximale hcp. 14.0 voor heren en 16.0 voor dames

Deelnamekosten: 

  • € 79,50 bij Open aanmelding
  • € 69,50 voor Tour Members         
  • € 42,50 voor leden van de gastclub

Inbegrepen is:

  • Ontvangst met koffie/thee en een lokale lekkernij
  • 18 holes Strokeplay 
  • Prijsuitreiking 
  • Geldprijzen en prize money break down: op basis van aantal deelnemers. Maximaal € 1500,-. 

Format: 18 holes strokeplay 

Starttijden: vanaf 12:00 uur 2 tee start.

Voorspelen tegen voorwaarden? Informeer bij de baan wat de mogelijkheid is.

Publicatie startlijst: uiterlijk de zaterdag voor de wedstrijd.

Betalen doe je via je persoonlijke pagina! De betaallink(s) staan ook in de bevestigingsmail die je na aanmelding ontvangt. 

Inschijven en inloggen: Heb je eerder deelgenomen aan een wedstrijd van de OGT, dan hoef je bij inschrijving alleen je email adres in te vullen én je actuele hcp. Voor professionals vink je de status 'pro' aan. De rest wordt dan aangevuld. Mocht je e-mail adres zijn veranderd, dan moet je even inloggen via 'Speler login' met je oude e-mail adres en dit aanpassen naar je nieuwe. 

Doe je voor het eerst mee of heb je niet eerder een loging aangevraagd schrijf dan eerst in voor een of meerdere toernooien en ga daarna naar de speler login en vraag hier een wachtwoord aan. Gebruik hiervoor het email adres waarmee je hebt ingeschreven. Via jouw persoonlijke login kan je vervolgens jouw persoonlijke gegevens aanpassen. Ook  je jouw scores en statistieken inzien.  

Annuleren: kan kostenloos tot 6 weken voor aanvang van het toernooi. Daarna wordt 15 euro administratiekosten berekend. Annuleren binnen 7 dagen voor de wedstrijd wordt het inschrijfgeld niet gerestitueerd. Indien een wedstrijd minder dan 6 weken voor aanvang wordt gepubliceerd, dan geldt de 6 weken regel niet. De 7 dagen regel wel.